Rödöns Bygdegård
Kontakt
(Bankgiro: 507-0800)
Bilder från bygdegården Planskiss Bokade tider
En populär lokal både för den lilla och den stora festen. Lokalen är godkänd för 200 personer. En lokal med ett centralt läge. Nära till flyget, Östersund och Krokom.
Många firar sin födelsedag eller sitt bröllop här. Om vigseln sker i Rödön, Näskott, Krokom, Frösön eller Östersund så ligger Rödön bra till för festen. Populärt är det också med släktträffar. För er som vill dansa kan vi erbjuda ett stort dansgolv och det finns plats även för en stor orkester på scenen. Rödöns bygdegård genomgick en genomgripande renovering som blev klar 1994. Det innebär att bygdegårdsföreningen nu kan erbjuda fräscha och ändamålsenliga lokaler för uthyrning.
Lokalerna består av en större sal med en stor scen. Det finns plats för upp till 200 personer. Vid dukade bord finns det plats för ca 160 - 170 personer. Den mindre kafélokalen rymmer ca 60 personer.Lokalen har en utformning som gör att den inte känns alltför stor även om man är bara 20-30 stycken. Det finns ett välutrustat kök med varmluftsugn, spisar, frys, drickeskyl, vanlig kyl och kokkärl. Glas, porslin och bestick finns för ca 200 stycken.

Hyran är 2.600:-/dygn (12:00 - 12:00) för hela bygdegården och 1400:- för den mindre salen, inklusive tillgång till köket. I hyreskostnaden ingår städning och tillgång till glas och porslin. Hyrsgästen svarar själv för grovstädning. Behöver du extra tid för t.ex. förberedelser så är kostnaden 500 kronor per extra dygn.

Vid uthyrning måndag till torsdag är hyran 1400 kronor per dygn för hela lokalen resp 800 kronor för lilla salen och köket.

När lokalerna hyres i samband med komersiell verksamhet gäller speciella priser detta gäller även för medlemmar och för skolan och lokala föreningar. Vill ni hyra bygdegården under flera dagar för t.ex. en kurs? Kontakta oss så lämnar vi offert.

Du hyr bygdegården hos Carola Jonsson Tel. 063-340 59.

Vi bokar nu även för 2019